تکنیک‌های معامله‌گری در بیشتر بازارها، به شکلی یکسان قابل استفاده است. آیا آنها قراردادی بین معامله‌گران یا برگرفته از مشترکات انسان‌هاست؟! در کمتر حوزه‌ای از قوانین بشری، اتفاق نظر وجود دارد. تعدد فرهنگ ، گویش و .... در جهان، نشان از دشواری شکل‌گیری قرارداد‌های مشترک بشری است.
به نظر می‌رسد تحلیل تکنیکال، مسایل روانی بازار را که برگرفته از ترس و طمع انسانهاست، به شکلی مشترک در همه بازارها بیان می‌نماید.
موفقیت در بازارهای مالی نیازمند سناریوی معاملاتی است. بدون روش و راهکار نمی‌توانیم در دنیای احتمالات، شانس پیروزی داشته باشیم. در این کتاب تلاش می‌شود؛ یک روش معامله‌گری از ورود تا خروج، مورد بررسی قرار گیرد. بی شک بدون رعایت نظم در اجرای قوانین روش معاملاتی، نمی‌توان در بازارهای مالی موفق بود.
در روندهای صعودی بهترین راهکار، همراهی با آنها در پایان اصلاحات است. این اصلاح‌ها، انواعی دارند؛ که اهم آنها عبارتند از: «  ساده ، ABC و پیچیده».
تمرکز این کتاب بر اصلاحات پیچیده است. جهت تشخیص پایان آنها، لازم است با ساختارشان آشنا شد. آنها ساختاری کند و متداخل دارند، معمولا به شکل الگوهای کلاسیک ظاهر می‌شوند، حجم معاملات در آنها کاهش می‌یابد و ...
اصلاحات پیچیده، به علت داشتن ساختار متداخل یا میرا، به سادگی قابل تشخیص‌اند. شرایط آماده‌سازی، ورود و خروج را بررسی خواهیم کرد.


در این کتاب می خوانید:
فصل اول: ساختار متداخل
فصل دوم: الگو
فصل سوم: ساختار کند
فصل چهارم: کلاستر فیبوناچی
فصل پنجم: کاهش حجم معاملات
فصل ششم: جایگاه اصلاح در روند
فصل هفتم: اهداف قیمتی
فصل هشتم: شاخص R/R
فصل نهم: اصلاح‌های پیچیده، از ورود تا خروج


مولف : مهندس کریم عزتی فر
انتشارات آراد